iida.jpgIida on kissoistamme toiseksi vanhin. Iida on vähän sitä mieltä, että kaikki on parhaiten silloin kun koirat pysyvät hänestä kaukana ja hän koirista, eli yrittää vältellä koiria. Mutta joskus on Iidakin yllätetty koiran vierestä. Inkkariinkin Iida suhtautuu vältellen, mutta vierekkäin saatetaan rappusillakin istuskella ja välillä sängyssäkin maata. Hellyyden puuskan iskiessä kömmitään mamman tyynylle nukkumaan.

 

 

Kuvia Iidasta / Iida's photos

kuvia Iidasta 2 / Iida's photos 2

Maaliskuu 2007

Iida ei ole koskaan lämmennyt koirille, eikä vieläkään niistä välitä. Jos koira yrittää haistella, Iida jatkaa matkaansa, rauhalliseen tahtiinsa, ei mene karkuun, mutta ei halua lähempää tuttavuuttakaan tehdä.
Inkkari-kissan kanssa ovat jopa leikkineet, vaikka aluksi Iida ei voinut sietää häntä.
Aina joskus salaa kun koirat nukkuvat rauhassa, Iida hiipii "kainaloon" nukkumaan ja kehräys raikaa. Mutta silloin kun otan hänet viereen, jää kyllä monesti sänkyyn vaikka koira nukkuisikin samassa sängyssä.
Iidan lempinukkumapaikkoja ovat olleet kuivausrumpu, vaatekaapin peränurkka sun muut, mutta uusin ihastus on vessan matto, sen päältä Iidan monesti löytää nukkumasta.
Iida taitaa odottaa kesää kun pääsee taas hiirijahtiin, taitaa se olla Iidan elämän kohokohta ;)