mufasa.jpgMufasa viihtyy sylissä, ei niin väliä mitenpäin, kaikki käy ja moottorit hurisee. Koirien kainalossa nukkuu monesti ja kiehnää koirien ympärillä, Nestori on ihan ehdoton bestis, Inkkari seuraa hyvänä kakkosena. Ulos halutessaan maukaisee muutaman kerran äänekkäästi ja jos ei palvelua tule piakkoin, rupeaa raapimaan eteisen ovea...

Kerran oli hiiri jossain roskiskaapin alla ja Mufasa tunnin verran hiirtä odotteli, kunnes sitten sai sen lopulta kiinni, kärsivällinen kaveri!

 

Kuvia Mufasasta / Mufasa's photos

kuvia Mufasasta 2 / Mufasa's photos 2Helmikuu

Mufasa tulee edelleen hyvin toimeen koirien kanssa, etenkin Nestorin, mutta myös Hilman pesulapalveluita käyttää hyväkseen :)
Yhteistyö sujuu koirien kanssa muutoinkin, jos koirat ovat sisällä ja Mufasa haluaa ulkoota sisään, niin tekee jotain (selviää ehkä meillekin joskus mitä) ja saa koirat haukkumaan, ja oven kun avaa, kirmaa vauhdilla sisälle :)
Mufasa on myös myös kova poika juttelemaan, maukaisuista on hiljakselleen alkanut oppia mitä milloinkin haluaa, mutta siitä pahasta tavasta raapia eteisen ovea ulos halutessaan ei taideta koskaan päästä eroon...