Pentujen päiväkirja

13.3.2011 Outo hiljaisuus valtasi talon, pennut lähtivät Esteriä lukuunottamatta koteihinsa. Esteri sijoitetaan jos lähistöltä löytyy joku sopiva koti, muussa tapauksessa hän jää meille.

Nyt on aika lopettaa tämä pentujen päiväkirja, jatkossa pentujen kasvua voi seurailla heidän omilla sivuillaan ja joitakin ehkä nähdä näyttelyissäkin.

Lopuksi vielä kiitokset, kiitos Kimuran perheelle kun sain Kimuran käyttööni.

Paljon pusuja ja halauksia Väinölle, Norbulle, Hekulle ja Iitalle!

9.3.2011 Viikonloppu ja pentujen luovutus lähenee uhkaavasti. Esterille ei ole löytynyt sopivaa sijoituskotia, joten onneksi hän jää ainakin toistaiseksi iloksemme muiden lähtiessä.

 

pentu6.jpg

 

pentu1.jpg

Hekku

 

pentu22.jpg

Iita

 

pentu5.jpg

Väinö

 

pentu4.jpg

Esteri

 

pentu32.jpg

Norbu

 

5.3.2011 Vilkas päivä takana, vieraita ja lisää vieraita :) Lopulta Iitakin sammahti kirjahyllyyn... Näemmä sitä koiranpentu pystyy nukkumaan asennossa kuin asennossa :)

iita4.jpg

 

Aiemmin jo Esteri kerkesi testata kirjahyllyn ja hyväksi todeta :)

esteri.jpg

 

2.3.2011 Eilen käytiin pentujen kanssa pentutarkastuksessa, ja samalla sirutettiin ja otettiin dna-näytteet. Ruhtinaskunnan poika sai myös samalla passin.
Kaikilla pennuilla oli kaikki ok :)

Nyt onkin mitä mainioimmat ulkoiluilmat, joten ulkona on vierähtänyt paljon aikaa. Mikäs sen parempaa, helpottaa siivoamistakin mukavasti ja ulkoilun jälkeen räpiskät nukkuvat tyytyväisenä.

Muutamia kuvia tältä päivältä.

iita.jpg

sohvi.jpg

luna.jpg

moykky.jpg

pentu.jpg

pentu2.jpg

pentu3.jpg

pentuja.jpg

pentuja2.jpg

 

25.2.2011 Mihin se aika rientääkään? Räpiskät täyttivät tänään jo kuusi viikkoa! Enää kaksi viikkoa ja sitten pennut rupeavat lähtemään.
Yksi pentu on vielä vapaanakin ;)

Kylmyys vain on jatkunut, ja ulkoilut olleet hyvin vähissä. Sen sijaan on sitten vallattu tilaa sisältä... Siinä ne päivät sitten kuluvatkin, mopin kanssa pentujen perässä juosten. Onneksi jo monesti onnistutaan lehtienkin päälle hakeutumaan.

Luna ja Carla hoitavat pentuja onnessaan, ja sehän sopii Hilmallekin, saapahan itse köllötellä rauhassa. Möykky ja Sohvi ovat tarpeeksi fiksuja pysymään enimmän ajan pentujen naskaleiden ulottumattomissa.

Nestorikin on ylittänyt itsensä, tyytyväisenä katselee pentujen touhuja :) Ja kerran erään pennun esittäessään kovaäänistä mielipidettään hänen telkeämisestään pentuaitauksen taakse, meni Nestori jopa katsomaan, että onko sulla joku hätänä kun noin mölyät?

Ja sitten muutaman päivän takaisia kuvia

esteri.jpg
Esteri

iita.jpg
Iita

nothing_else_matters.jpg
Nothing Else Matters

prince_charming_and_hero_of_the_day.jpg
Prince Charming and Hero of the Day

 

prince_charming.jpg
Prince Charming

  

13.2.2011 Pakkaset valitettavasti häiritsevät ulkoiluja, mutta sisälläkin tekemistä riittää, mm. pentulasta yli tulemista... Päivät räpiskät viettävät olkkarissa pentuaitauksessa ja yöt vietetään Hilman kanssa pentulassa.
Ihastelijoitakin on pennuille riittänyt, hyvä vaan, että saavat tutustua moniin ihmisiin.

carla_ja_tytt.jpg

Carla ja tyttö

hilma_ja_tyttret.jpg

Hilma ja tyttäret

prinssi.jpg

Prince Charming

tytt.jpg

Carpe Diem Baby

 

8.2.2011 Vipinää ja vilskettä riittää :)

Räpiskät ovat käyneet ulkona muutaman kerran ja lisäksi on tutustuttu meidän muihin koiriin ja vähän kissoihinkin. Mufasasta on oikein mukavaa katsella räpisköiden touhuja. Möykky-mummo on aivan onnessaan päästessään pentujen seuraan. Kärsimyshetkikin koettiin, ensimmäisten madotusten muodossa.

ulkona.jpg

 

moykky_ja_hero.jpg
Möykky ja Hero

 

prince.jpg
Prince charming

 

29.1.2011 Räpisköiden silmät ovat auki :) Ja viralliset nimetkin on pennuille keksitty. Pitemmittä puheitta tuoreet kuvat pennuista.

carpe_diem_baby.jpg
Zeriida's Carpe Diem Baby

hero_of_the_day2.jpg
Zeriida's Hero of the Day

nothing_else_matters.jpg
Zeriida's Nothing Else Matters

prince_charming3.jpg
Zeriida's Prince Charming

sweet_amber.jpgZeriida's Sweet Amber 

 

 

22.1.2011 Pennut ovat päivän päälle viikon ikäisiä, ja kasvavat kovaa vauhtia. Möykyllä olisi kova hinku päästä katsomaan pentuja, ja aina jonkun tullessa pentulasta pitää Möykyn mennä haistelemaan ja katsomaan, että josko oisi pentu kädessä.

hilma_ja_tytto.jpg
Hilma ja tyttö

 

uros.jpg

Uros

 

tytto.jpg
Tyttö

 

 

15.1.2011 Pennut ovat syntyneet. Kaksi urosta ja kolme narttua, kaikki black&tan. Hilma ja pennut voivat hyvin.

pennut.jpg