Sohvi 2007

Sohvi on aina oma iloinen itsensä. Sohvi rakastaa ihmisiä, vaikka jostain syystä suhtautuu miehiin aina varauksella ensimmäiset pari minuuttia, kunnes on valmis miehen hellyyden osoituksille.

Sohvi tykkää tehdä kaikenlaista ja jonkun verran olemme kotosalla opetelleet esteen alitusta ja ylitystä. Sohvi nauttii hommasta, mutta palkinto on houkuttavampi kun ylitys... Kierrä ja tule hakemaan makupala olisi Sohville se toimivin käsky :D

Sohvi rakastaa myös ruokaa! Jos pöydälle unohtuu jotain, Sohvi kyllä hoitaa pöydän putsaamisen. Joskus Sohvin ollessa vielä pentu, löysimme banaanin kuoret lattialta, oli kuitenkin riittävän viisas jättääkseen kuoret syömättä ;) Yksi harvoista mitä Sohvi ei syö on tomaatti ;) Ehkä jotain muutakin Sohvinkin mielestä syömäkelvotonta löytyy vegaanipuolelta...

Sohvi pysyy vapaana hyvin, mutta aina kun pääosin tyhjällään olevasta naapuritalosta kuuluu ääniä, Sohvi pyyhkäisee sinne. Eikä vielä se että rapsutuksia sieltä tarjotaan, vaan että siellä on koirille "namivarasto".  

Välillä käymme Sohvin kanssa kylillä kävelemässä ja Sohvi on aivan elementissään, kaikki hajut pitää haistella ja reissut ovatkin lähinnä tienreunojen mittailuja ripeässä tahdissa.