nestori elokuu

Ikä tekee tehtävänsä, Nestorin tapauksessa 2-v synttäreiden lähestyminen :)
Turhanpäinen pomottaminen on menneen talven lumia ja ollaan jopa sisälelut kaivettu esiin. Ulkosalla leikitään Hilman kanssa tyytyväisinä vetoleikkejä, ihan kuten joskus ennenkin. Ja Zera-kissakin on hyvä kaveri :) Nykyään Nestori hyppii Zeran edessä ja yrittää parhaansa mukaan houkutella leikkimään, joskus se onnistuu ja Nestori pääsee ajamaan Zeraa takaa, mutta Zera kyllä tekee selväksi milloin leikki loppuu. Ja uskomatonta kyllä, Zera pitää todellakin kokonaisella 3,2 kilon massallaan koirat aisoissa :)

Nestorin intohimo on Dentastix patukat! Kun huomaa patukoita olevan tarjolla, alkaa kuola valumaan :)  Tuskin noilla patukoilla hampaiden kannalta on mitään merkitystä, ainakaan Nestorin tapauksessa, sen verran nopeasti uppoavat, mutta ilmeisesti aika hyvän makuisia ovat ;)

Nestorilla on kumma tapa juodessaan työntää puolet kuonosta vesikippoon... (tai ämpäriin tai mihin vain missä on vettä ja kuono vain mahtuu...) Ja aina välillä pitää nostaa päätä katsellakseen ympärilleen, veden valuessa suupielistä. Onneksi enimmäkseen juo ulkona ;)

Nestori tykkää harjoitella luoksetuloa, sivulla kävelyä ja muuta "turhaa". Tassuakin on aina innokkaasti tarjonnut, joten oppi myös erottamaan oikean ja vasemman, todella tarpeellista laumanvartijalle :D

Vieraisiin Nestori suhtautuu hyvin. Haukkuu kyllä, enemmän tai vähemmän, mutta haukkuminen loppuu viimeistään silloin kun vieras tulee portista sisään mamman tai jonkun muun ollessa ulkona. Tutummat vieraat saavat tulla ihan vapaasti sisään.
Ventovieraita "tunkeilijoita" saakin sitten vähän pelotella ;)
Ja tulipahan tuossa taannoin todettu, että "kauppiaalle" voi tulla hitusen kiire, (vaikkakin väliovi oli kiinni) kun pieni podhalanski tekee olemassaoloaan selväksi kenkätelineitten päällä....

Monesti tuli vannottua, ettei meille tule enää koskaan podhalanskia ja ihmeteltyä että mitenköhän se podhalanskin huumorintaju ilmenee.
Mutta, mutta...Uhmaikä tuli ja meni (ja näin jälkikäteen ajateltuna, aika helposti siitä selvittiin, koskaan ei edes yrittänyt nousta meitä ihmisiä vastaan) ja kyllähän sillä on kuin onkin huumorintajua ja kyllä välillä saa nauraakin Nestorin velmuiluille, mamman omalle ihanalle lurppaturvalle :))