Helmikuu 2008  

 

Syyskuu 2007

Möykky muutti meille 6,5 v iässä omistajan vaivuttua ikiuneen.

Aivan uskomattoman nopeasti voi vanhempikin koira sopeutua laumaan. Sohvin ja kissojen kanssa ystävystyttiin jo ensimmäisen vuorokauden aikana ja jopa Iida-kissa joka välttelee koiria, katsoo välillä, että "jaa se onkin toi" ja kävelee rauhassa ohitse :)

Hilma otti Möykyn hyvin vastaan, potentiaalinen painikaveri nääs, mutta muutaman päivän joutui Hilma varttumaan, että Möykky lämpeni. Nestorille Möykky sitten tuottikin enemmän päänvaivaa, mutta ahaa-elämyksen "tää onkin tyttö" myötä alkoi heilläkin yhteistyö sujua. Pientä tarvetta Nestorilla oli myöskin vahtia Möykkyä pojan ollessa läsnä, mutta onneksi sekin meni nopeasti ohitse.

Miehiin Möykky suhtautuu varauksella, ei kuitenkaan agressiivisesti. Myöskään kylillä käynti ei ole Möykyn lempipuuhia, liikaa ihmisiä...

Rokotuksista selvittiin kuitenkin kunnialla ja Möykky käveli itse sisään lääkäriin, vaikka miespuolinen lääkäri oli kyseessä.

Möykky viihtyy siellä missä minä olen, sisällä tai ulkona. Tarhaan Möykkyä ei voi jättää, kymmenessä minuutissa kaivaa montun ja muotoilee tarhan puista ovea... Jos Möykky jää yksinään ulos, on toistaiseksi aina vaijerissa kiinni. Tosin jos itse olen sisällä, karkaussuunta olisi luultavammin sisälle mamman luokse. Matalankin aidan takana pysyy hyvin jos vain mammakin on siellä.

Muutamat kerrat Möykky paini Nestorin ja Hilman kanssa, mutta taisi sitten todeta että nuo leikit ovat turhan raisuja, nykyisin painii enimmäkseen vain Sohvin kanssa. Sohvi taitaakin olla Möykyn bestis :)